ثبت شرکت



ثبت شرکت و مراحل آن از جمله مواردی است که بسیاری از افراد را گیج می کند. به طوری که خیلی از افراد نمی دانند از کجا باید شروع کنند. همین موضوع سبب می شود تا در این مسیر گرفتاری های زیادی را شاهد باشند. با توجه به این مسئله، در این مقاله قصد داریم این کار و پیچ و خم های مربوط به آن را کاملا توضیح دهیم. در نتیجه می توانید با ذهنی باز و آگاهانه در این مسیر قدم بگذارید.


 
 
سامانه ثبت شرکتها این کار را برای افراد بسیار آسان تر کرده است. این سامانه از سوی سازمان ثبت املاک و اسناد کشور راه اندازی شده است و این امکان را برای افراد حقیقی و حقوقی فراهم می کند که بتوانند از خدمات این سازمان به صورت غیر حضوری استفاده نمایند. ثبت شرکت پیش از راه اندازی این سامانه به صورت حضوری بود. در نتیجه افراد باید برای انجام این کار به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مراجعه می کردند. در بسیاری از مواقع به دلیل حجم بالای ترافیک کاری، افراد مجبور بودند بارها و بارها به این سازمان مراجعه کنند تا در نهایت موفق شوند. همین موضوع سبب راه اندازی این سامانه شد. این سامانه به شما به عنوان یک فرد حقیقی کمک می کند تا درخواست خود را ثبت نمایید. باقی مراحل نیز به صورت غیرحضوری قابل پیگیری خواهد بود تا در نهایت به مرحله انتشار در روزنامه رسمی برسید. با راه اندازی این سامانه حتی ثبت تغییرات شرکت ها نیز اینترنتی شده است و دیگر نیازی به مراجعه حضوری نخواهد بود.
سایت ثبت شرکتها همانطور که گفته شد توسط سازمان ثبت اسناد و املاک کشور طراحی شده است مراحل این کار را برای افراد آسان کند.
اولین نکته ای که باید برای این کار مد نظر داشته باشید، تعیین نوع شرکت است. در کل هفت نوع شرکت وجود دارد که عبارتند از: 1.سهامی (سهامی عام و خاص) 2.مسئولیت محدود 3.مختلط غیرسهامی 4.مختلط سهامی 5.تضامنی 6.نسبی 7.تعاونی با توجه به اینکه شرکت شما شامل کدام یک از این موارد باشد، مدارک مورد نیاز و اقدامات لازم برای این کار متفاوت خواهد بود.
شرایط ثبت شرکت طبق توضیحات ارائه شده با توجه به نوع شرکت مورد نظر متفاوت خواهند بود. به این صورت مدارک و اسناد مورد نیاز نیز با یکدیگر متفاوت اند.
 

هزینه ثبت شرکت


هزینه ثبت شرکت با توجه به نوع شرکت متفاوت است. به همین دلیل همیشه پیشنهاد می شود که پیش از اقدام برای این کار از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید. این مشاور برای شما می تواند ثبت تهران باشد. .
شرکت سهامی خاص به شرکتی گفته می شود که مسئولیت افراد در شرکت با توجه به میزان سرمایه ی آنها تعیین می شود. تعداد افراد تشکیل دهنده ی شرکت های سهامی خاص شامل حداقل 3 سهامدار و 2 بازرس می شود. حداقل سرمایه ی لازم برای راه اندازی این شرکت ها نیز یک میلیون ریال است. شرکت هایی که قصد فعالیت در هر یک از زمینه های عمرانی، نفتی، پتروشیمی، تولیدی، دولتی و بورس را دارند می توانند به عنوان سهامی خاص ثبت شوند.
-کپی شناسنامه -کارت ملی -دو برگ تقاضانامه -دو برگ شرکت اظهارنامه -گواهی عدم سوءپیشینه هیئت مدیره و مدیرعامل
شرکت با مسئولیت محدود از جمله شرکت های رایجی است که در ایران به ثبت می رسند. چرا که ثبت آنها به شرایط و مدارک آسان تری نیاز دارد. بسیاری از شرکت هایی که با این عنوان ثبت می شوند توسط دوستان یا اعضای یک خانواده اداره می شوند. حداقل سرمایه ی لازم برای راه اندازی یک شرکت با مسئولیت محدود نیز یک میلیون ریال است.
3.کپی کارت ملی و شناسنامه ی تمام اعضا 4.شماره تلفن همراه تمام اعضا (که باید به نام خودشان باشد) 5.داشتن یک آدرس با یک کد پستی به عنوان محل شرکت